Archief

Op deze pagina vind je de tarieven voor massage en lichaamswerk-behandelingen en Body & Mind Language Coaching.

Onderstaande prijzen zijn prijzen ‘per persoon’. Reserveren is noodzakelijk.
Sinds 1 januari 2014 zijn wij aangesloten bij Vereniging Integrale Vitaliteitkunde (VIV). De VIV is de beroepsvereniging voor iedere therapeut, behandelaar, coach of trainer die beroepsmatig betrokken is bij vitaliteit. Deze vereniging kent een geschillenregeling inclusief klachtenfunctionaris volgens de wettelijke eisen van de WKKGZ (verplicht vanaf 1 januari 2017).

Prijslijst coaching:

Sinds enige tijd hebben we maatwerkprogramma’s die we starten met een interventie uit de lichaamsgerichte therapie/coaching met Body & Mind Language. Deze programma’s bestaan uit 3 of meerdere sessies à EUR 55,- per sessie, bijvoorbeeld ons vitaliteitsprogramma ‘Voel je vitaal en in je element!’.

Prijslijst massage:

 • Ayurvedische Lichaamsmassage: EUR 65,-
 • Lomi lomi: EUR 65,-
 • Mind & Body in balance massage: EUR 55,-
 • Ontspanningsmassage: EUR 55,-
 • Reiki (Energetische behandeling; ook mogelijk op afstand): EUR 55,-
 • Unplug: EUR 40,-
 • Voetreflexmassage: EUR 55,-
 • Zwangerschapsmassage: EUR 55,-

Prijslijst lichaamswerk-behandelingen:

De basis van een behandeling is vaak gebaseerd op je klacht(en) en/of proble(e)m(en). De behandeling bestaat uit een vraaggesprek (anamnese) en aanvullend onderzoek. Op basis van deze informatie kan een goed beeld gevormd worden van je situatie op dit moment. Tijdens je eerste bezoek is dit deel vrij diepgaand, bij vervolgbehandelingen zal dit deel korter zijn en ligt de nadruk op de behandeling. Per behandeling wordt gekeken welke behandelmethode(n) het beste aansluit(en) bij jouw situatie. Vaak betreft het een combinatie van methoden, voor optimaal resultaat. In onze praktijk streven we naar de juiste behandeling op het juiste moment. De tijdsduur van de behandeling en het aantal sessies is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie.
Belangrijk: Een behandeltraject is geen volledige vervanging voor een bezoek aan de (huis)arts.
MOVE – Massages & Beweging is voorstander van een samenwerking tussen de Westerse en de Oosterse technieken.

 • Emmett-techniek behandeling: EUR 55,-
 • Sportmassage: EUR 55,-
 • Triggerpoint (zelf) therapie: EUR 55,-

MOVE – Massages & Beweging is voorstander van een samenwerking tussen de Westerse en de Oosterse technieken..

Ismakogie

Ik heb ervoor gekozen om géén Ismakogie (groeps)lessen aan te bieden. Ik word momenteel geraakt door andere bewegingen en energieën.
Zodra mijn nieuwe site af is, zal ik een aantal Ismakogie bewegingen uitschrijven en plaatsen bij Relaxercise.

 = = = = =

De tarieven voor (privé/bedrijfs) consulten, trainingen, lezingen/workshops etc. zijn afhankelijk van de tijdsduur, het aantal deelnemers, de reistijd en reiskosten. Neem gerust contact op. Wij bespreken je wensen en maken een vrijblijvende offerte.

[contact_form]