Archief

MOVE – Massages & Beweging; praktijk voor lichaamsbewustzijn, massage, Body & Mind Language Coaching, Mindfulness én bewegen met Ismakogie te Zutphen wordt verzorgd door Corrie Wierda.

Corrie Wierda Ik ben op 8 oktober 1968 geboren in Borculo te Gelderland. Mijn ouders, broer en zus zijn altijd erg actief geweest in balsporten. Ik was tot mijn 38ste regelmatig te vinden op de korfbalvelden. In die tijd en ook daarna heb ik geregeld  de weg naar de fitness-zaal gevonden. Ook heb ik nog twee jaar op recreatief niveau aan squash gedaan.

Na de MAVO te Borculo en de MEAO te Doetinchem en een jaartje HEAO te Enschede heb ik met veel plezier gewerkt bij ABN AMRO. Bij deze werkgever heeft zij diverse functies en standplaatsen gehad tot november 2010.

Tijdens het werken merkte ik dat ik graag de opleiding ‘sportmassage’ wilde volgen. Ik wilde niet gemiddeld 36 uur in de week ‘in het hoofd’ zitten. En wilde iets doen met mijn handen. In 2007 ben ik gestart met masseren en heb sindsdien diverse prachtige massagetechnieken aangeleerd. Mijn ‘praktijk’ was geboren.

Naast de diverse massage-cursussen heb ik de cursus ‘Nordic Walking Instructeur’, de opleiding tot Ismakogiedocent, Body & Mind Language Coaching en Trainersopleiding, én de Mindfulnessdocent-opleiding met goed gevolg afgerond.

In de loop van de jaren heb ik mezelf dusdanig ontwikkeld. En ben ik gegroeid in de richting waar ik nu sta. Persoonlijke groei en een gevoel van welzijn hebben voor mij een hoge prioriteit in dit leven.