Archief

Laat je levensenergie weer stromen met Vitality-Boost

De zeven chakra’s zijn de energiecentra van ons lichaam. De zeven centra zijn locaties in het lichaam elk met een specifieke eigenschap. Ze corresponderen met vrijwel alle organen.
Chakra’s zijn energiewielen voor het ontvangen, verwerken en overdragen van levensenergie. Het zijn elkaar doordringende centra van vitale levenskracht.

Ieder chakra zorgt ervoor dat je levensenergie uitwisselt met verschillende soorten energie zoals fysieke, seksuele, emotionele, mentale en spirituele energieën. Als je een blokkade hebt in een van je chakra’s kun je problemen krijgen op een of meerdere niveaus. Het is dan nodig om hieraan te werken, zodat je energie vrijer kan gaan stromen.
Als je bijvoorbeeld een blokkade in je keelchakra oplost zal je creativiteit meer gaan stromen.

Er zijn zeven centra: van het wortelchakra aan de basis van je wervelkolom tot het kruinchakra net boven je hoofd. Als alle chakra’s evenwichtig trillen zijn onze gezondheid en ons welzijn optimaal.

In ‘Vitality-Boost’ maak ik gebruik van klanken, reiki (het doorgeven van liefdevolle universele energie door middel van handoplegging) en voetreflexmassage op de zeven organen waarvan de overeenkomsten in de zeven chakra’s te vinden zijn.

Je levensenergie zal (weer) stromen.

 

© Corrie Wierda; onderweg Sarria – Santiago de Compostella