Archief

Laat de energie beter door je lichaam stromen met VOETREFLEXMASSAGE

Voetreflexmassage is een oude en effectieve holistische geneeswijze. Waarschijnlijk is de geschiedenis van reflexzone therapie even oud als die van de acupunctuur en de acupressuur, welke een lange geschiedenis van circa 6000 jaar kennen.

Bij een holistische geneeswijze gaat men ervan uit dat er bij ieder mens steeds een samenhang bestaat tussen het lichamelijk, geestelijk en sociaal functioneren. Ieder wordt hierbij steeds als een geheel gezien.

Voetreflexmassage is een drukpuntmassage. Er wordt daarbij vanuit gegaan dat het hele lichaam terug te vinden is in de voeten. Alle organen en lichaamsdelen zijn door energiestromen met bepaalde reflexzones of reflexpunten in de voet verbonden. Door middel van het masseren van deze reflexzones worden de bijbehorende lichaamsdelen gestimuleerd. En wordt de eerste aanzet tot herstel gegeven. Dit wordt ook reflexologie of voetreflexologie genoemd. De massage probeert ook blokkades te verminderen, waardoor energie weer beter kan gaan stromen. Je eigen lichaam zorgt voor de rest. Zij zorgt voor heling.

Voetreflexmassage is een veilige massage. Ook voor gezonde mensen is een behandeling meestal een hele positieve ervaring. En het werkt preventief ten aanzien van je gezondheid. Geef aandacht aan je gezondheid, ook voordat je echt klachten hebt. Zorg ervoor dat je goed in je vel zit.

Voetreflexmassage